Zpět
11.11.2021

Vydělejte si díky online programům, snadno a rychle.

iTRENEO

Vydělejte si díky online programům, snadno a rychle.

V minulém článku jsme si ukázali, jak snadné je si připravit vzorové tréninky, které ti usnadní čas při vytváření komplexních tréninkových plánů. Také jsme si ukázali, že si s jejich pomocí můžete snadno sestavit individuální plán na míru jednotlivým klientům. Víte, že si lze snadno vytvořit i celý program, který můžete nabízet online na našem e-shopu? Poradíme vám, jak na to.

iTRENEO - tvorba programů

Jak na to:

Nejprve ti vysvětlíme základní rozdíl mezi tréninkem a programem. Tréninky primárně slouží k vytvoření několika sérií cviků (ty nahráváš z Knihovny nebo je popisuješ) a ty pak přiřazuješ klientům nebo celým skupinám svěřenců. Oproti tomu program už pracuje s hotovými vzorovými tréninky, které pak můžeš přiřadit přímo do kalendáře klientům. Plánuješ je hromadně a to klidně na celé týdny i měsíce.

Abys mohl vůbec začít s tvorbou programů, musíš mít tréninky (série cvičení) předem vytvořené. Jak na to se můžeš podívat v našem článku

Zůstaň v kartě “Vzorové programy” a klikni na tlačítko “Vytvořit nový program”. Toto rozhraní je startovací plocha pro každý nový program. Mimo jiné se zde můžeš snadno přepnout i do tvorby programů, které chceš prodat na našem e-shopu jako online programy.

iTRENEO - jak na online program

Zde tě bude nejvíce zajímat pole “Název programu”, popis, který je vespod a výchozí první týden pro start programu (označený číslem 1). Další týdny pak přidáš kliknutím na “přidat další týden

V rámci každého týdne můžeš naplánovat do jednotlivých dnů jakékoliv tréninky, co tě napadnou. Zde se ale primárně předpokládá, že nejlépe víš, jak takové aktivity sestavit, aby dohromady dávaly komplexní tréninkové plány (programy). Ty pak můžeš přiřazovat svým klientům.

Přidání aktivit je snadné. Jednoduše klikni do konkrétního dne, vyber typ záznamu “trénink” a pak už jen vyber, co má klient v daný den cvičit.

iTRENEO - tvorba online programu

Pak tě už bude jen zajímat, jak často se má trénink v rámci dnů či týdnů opakovat (denně/týdně?). Pole Interval zas říká, jestli jednou, dvakrát a nebo víckrát v daném období.

iTRENEO - tvorba online programu

Na obrázku níže vidíte, jak souhrnně vypadá denní a týdenní opakování. V prvním týdnu je vyplněné denní opakování v intervalu 1 a 6 výskytech - volně přeloženo tedy tak, že trénink probíhá v prvním týdnu šestkrát, tedy skoro každý den. (Určitě to znáš i ze svého osobního kalendáře)

V druhém případě jde o týdenní opakování, v intervalu 2 a počtu 3 výskytů. Trénink se tedy stihne zopakovat třikrát, a to každý druhý týden.

iTRENEO - rozdíl mezi výskyty v online programech

Prodávej své know-how online na e-shopu iTRENEO!

iTRENEO nově udává a kategorizuje užitečné oblasti, které lze trénovat (hokej, tenis, bolavá záda, jóga atd...). Cítíš, že máš čím přispět? 

1) Buď můžeš vytvořit online program ve vlastní režii

Zde přebíráš veškerou odpovědnost za přípravu a vznik programu. My pak pouze tvůj program zkontrolujeme, než půjde veřejně k prodeji.

2) Nebo online program vytvoříme společně

S tvorbou programu ti můžeme poradit. Pokud tě zajímá, jak taková videa ideálně natočit a chceš získat pár užitečných rad, na co si dát pozor, aby byla videa opravdu kvalitní, přečti si náš článek

Program ve vlastní režii si na náš e-shop nahraješ obdobně jako vzorový program. Stačí pouze přepnout do “Program e-shop” a vyplnit název a cenu programu, případně ho nastavit jako program ZDARMA. Program ještě musí projít procesem schválení, zda se shoduje s našimi představami a pak bude volně přístupný uživatelům.

iTRENEO - online program na e-shop

Zaujal tě náš článek a chceš aplikaci iTRENEO vyzkoušet? Registruj se na našem webu ZDARMA. Můžeš iTRENEO doporučit i svým klientům. Propojte se a trénujte spolu na dálku už dnes!

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.