Zpět
02.06.2022

Otevřená registrace pro trenéry a nový výpis klientů!

iTRENEO

Otevřená registrace pro trenéry a nový výpis klientů!

Říká se, že rok 2022 bude plný změn. Tak uvidíme, co přinese. Co ale můžeme garantovat okamžitě, že iTRENEO neustále posouváme vpřed a některé z našich vylepšení, které ti nesmí uniknout, ti ukážeme už nyní. Tak si je pojďme ukázat.

Snazší registrace pro trenéry i uživatele

Jedna z prvních věcí, kterou jsme se rozhodli vylepšit, byla přihlašovací stránka do iTRENEO. Registrovat se do aplikace doposud nešlo veřejně. Trenéři dříve museli čekat na přihlašovací link od týmu iTRENEO, což jsme vynechali a dali jim možnost proces urychlit přímou registrací. Navíc jak trenéři, tak i uživatelé startují z jednoho místa, ať už se na registrační stránku dostanou odkudkoliv. Odlišuje ho pouze horní přepínač.

iTRENEO přináší novinky v registraci pro trenéry i uživatele

Seznam nebo kartičky?

Další vylepšení je přímo v samotné aplikaci. Do přehledu klientů na trenérských účtech jsme zabudovali přepínač, který seznam klientů zpřehlední. Doposud byl viditelný pouze jako nástěnka s kartičkami jmen, což může být při větším počtu klientů na obtíž. Nyní ale mohou trenéři libovolně přepínat mezi seznamem a kartičkami. Pro nás bylo každopádně důležité zachovat možnost volby, protože každému samozřejmě vyhovuje něco jiného. Tak do které skupiny patříš?

iTRENEO přináší novinky v zobrazení seznamu klientů

Už máš iTRENEO i ty? Registruj se už dnes a začni trénovat s ještě větším přehledem a systematizací než doposud!

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.