Zpět
06.09.2021

Remote coaching ještě blíže uživatelům i trenérům díky mobilní aplikaci

iTRENEO

Remote coaching ještě blíže uživatelům i trenérům díky mobilní aplikaci

iTRENEO má vlastní mobilní aplikaci! Pro uživatele skýtá spoustu úžasných funkcí a zjednodušení. A co to znamená pro tebe jako pro trenéra? Ty budeš především rád, že zase budeš o kus blíž svým klientům. Ti budou mít telefon pořád při sobě a mimo jiné se s tebou mohou ihned propojit na remote coaching. Pojďme si říct, co oceníš nejvíc.

Rychlejší komunikace díky Messengeru

Do mobilní aplikace jsme klientům zabudovali Messenger. Funguje jako klasický chat, takže komunikace s ním je snadná a mnohem rychlejší zároveň. Odpadají tak starosti se psaním e-mailů, které si ne každý čte okamžitě a stejně tak si uchráníte své soukromé telefonní číslo. 

Výhoda komunikace přes Messenger působí vzájemně na obě strany. Pokud se například nemůže klient dostavit na trénink, budeš to vědět hned a nestane se, že bys musel čekat zbytečně. 

iTRENEO v mobilu - messenger

Snazší ovládání

Mobilní aplikace je postavená pro uživatele tak, aby se snadno ovládala. Minimalizovali jsme ovládací prvky, takže ji budou rádi používat a tobě z toho plyne další výhoda. Čím více uživatelům ji doporučíš, tím máš větší šanci získat nové klienty. Můžete se totiž rovnou domluvit na vzájemném propojení ;-).

Například ve výchozím Kalendáři jim zbytečně nepřekáží celý měsíc, ale zobrazují se jim jen tréninky, co jim uložíš, a to přehledně ve formě seznamu. Po rozkliknutí pak jasně vidí všechna cvičební videa, co mají splnit. A zase podle zásady, čím jednodušší to pro klienty je, tím více to používají.

iTRENEO v mobilu - kalendář

Rada na závěr

Doporučovat, doporučovat, doporučovat. Věř, že to má své výhody. A nemusíš se cítit ochuzený, že mobilní aplikace je jen pro uživatele. Ba naopak. Pro tebe je mnohem lehčí připravovat a nahrávat videa z počítače. A kdybys náhodou chtěl iTRENEO v mobilu, i to je možné. Jednoduše si přidej ikonu iTRENEO webové aplikace na plochu svého telefonu.

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.