Zpět
08.09.2021

iTRENEO v mobilu

iTRENEO

iTRENEO v mobilu

Přinášíme jednu z nejdůležitějších novinek, která ti nesmí uniknout. iTRENEO - aplikace pro profesionální trénink, rekreační i zdravotní cvičení má vlastní mobilní aplikaci! To potěší hlavně uživatele, kteří tak mohou trénovat opravdu kdekoliv a snáze komunikovat s trenéry. Součástí aplikace je totiž i messenger. A když teď budeš mít iTRENEO pořád po ruce, pojďme si připomenout, co všechno umí.

Základní funkce iTRENEO

  • Využívej vlastní Kalendář aktivit.
  • Sleduj svůj progress ve Statistikách.
  • Zapisuj si záznamy nebo poznámky do Deníku.
  • Buď v neustálém kontaktu s trenérem díky Messengeru.
  • Trénuj na dálku a cvič tréninkové plány nebo online programy z videí trenérů.

1.) Kalendář aktivit

Díky Kalendáři máš možnost zadávat si aktivity na příslušný den či rovnou plánovat celý měsíc. A pak už jen zaznamenávej, zda si je splnil. Výhodou remote coachingu, jakožto hlavního účelu celého iTRENEA, je to, že se s trenérem opravdu nemusíte vidět face2face, a přesto trénovat naplno. Až se propojíte, může ti zadávat do Kalendáře tréninky nebo komplexní online programy a sledovat tvůj progress. 

Aktivitu přidáš jedním kliknutím na “+” vpravo dole, anebo tlačítkem “Přidat záznam”.

iTRENEO - kalendář aktivit v mobilní aplikaci

2.) Statistiky 

A když už je řeč o progressu, ten můžeš sledovat i ty sám. V modulu Statistiky se podívej, jak si vedeš aktuální týden, nebo souhrnně za celý měsíc či rok. Nabízí se ti data splněných aktivit, v jakém čase jsi je nejčastěji zvládl, s jakou vzdáleností apod. Nahlédnout můžeš i do historie až několik let zpětně. Vše se ale odvíjí od toho, zda tyto informace po tréninku vůbec vyplníš.

iTRENEO - mobilní aplikace - Statistiky

3.) Deník

Napadá tě během dne ohledně tvého tréninku nebo plánu cokoliv, co bys rád poznamenal? Třebaže jsi byl daný den více aktivní, nebo jsi méně jedl? Pro tyto účely slouží právě Deník. Zaznamenávej vše, co by mohlo trenéra zajímat, anebo ty sám nechceš zapomenout. Záznam do Deníku přidáš jednoduše pomocí “+” vpravo dole.

4.) Messenger

Messenger jsme zabudovali kvůli rychlejšímu spojení s trenérem. Ať už se stane cokoliv, co si potřebujete vzájemně vyměnit, třebaže se nemůžeš dostavit na osobní trénink, napiš mu to, messenger funguje jako klasický chat.

iTRENEO - mobilní aplikace - Deník a Messenger

5.) Cvičení podle videí

Převážná většina cviků, které jsou v iTRENEO od trenérů jsou ve formátu videí. Věříme, že tak se ti bude cvičit nejlépe a snáze vše pochopíš. Objevit se ale mohou i obrázky s popisky.

K videím se dostaneš tak, že si rozklikneš trénink, který ti trenér na příslušný den uložil do Kalendáře. V detailu uvidíš seznam všech videí, ze kterých je trénink poskládaný.

iTRENEO - mobilní aplikace - video

6.) Online programy a další zajímavé funkce, co tě budou zajímat

Z mobilní aplikace máš možnost přepnout i do Online programů. To je v podstatě něco jako e-shop. Tam uvidíš několik oblastí, které by tě mohly bavit nebo je možná zrovna potřebuješ cvičit. Například Bolavá záda, Přípravné tréninky, Jóga apod. Spojili jsme se s profi trenéry a lektory a ti tam do každé z těchto oblastí přispěli svým know-how. Na tobě bude, zda si budeš chtít některý z programů koupit. Nakoupený obsah pak najdeš v modulu Moje nákupy.

iTRENEO - Online programy

Zajímají tě aktuální informace k iTRENEU? Na Blogu najdeš nejnovější články, které pro tebe pravidelně píšeme.

Poslední modul, na který nechceme zapomenout je ten s názvem Trenéři. Všichni trenéři, co s námi spolupracují tam mají svůj profil. Takže se ti nemůže stát, že bys nevěděl, s kým máš trénovat. Jsou ohodnocení, každý tam má svůj popis i video jako takové intro.

Tak už sis stáhnul naši aplikaci? Neváhej a jdi do toho na App store a Google play.

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.