Zpět
13.08.2021

Správa klientského portfolia - přehledně

iTRENEO

Správa klientského portfolia - přehledně

Najde se jen málo lidí, co má rádo papírování. Obzvlášť v dnešní době, kdy je vše elektronické. Jakákoliv práce s lidmi, resp. klienty, vyžaduje spoustu záznamů. U fitness trénování to platí dvojnásob. Každý trenér schraňuje jednak progress každého klienta, plnění jeho aktivit a druhak jakékoliv jiné informace důležité k individuálnímu přístupu ke klientům.

U vývoje iTRENEA jsme mysleli právě na trenéry. Abychom jim ve vedení klientské agendy ulehčili, chtěli jsme, aby aplikace iTRENEO měla ve své základní “výbavě” správu klientského portfolia. Díky ní tak mohou zapomenout na nepřehledné zápisky a vše si vést na jednom místě. A vytisknout si jen to, co zrovna potřebují mít po ruce.

iTRENEO - Klienti

Vše přehledně na jednom místě

Modul Klienti slouží jako taková klientská “kartotéka”. Dává dohromady perfektní přehled o všech klientech, které momentálně trénuješ a veškeré nezbytné informace, které se jich týkají. Přiřaď si ke každému klientovi individuální poznámku, přepni se do jeho kalendáře aktivit a nebo si jen prohlídni jeho osobní údaje (kde najdeš i informace o jeho případných omezeních). Odtud máš i možnost vzájemný trénink kdykoliv zrušit, pokud je to nutné. Jen ho jednouše odstraň ikonou koše.

iTRENEO - ukázka klientské karty v profilu Trenéra

Co za funkce nabízí?

  • Rychlé plánování tréninků do kalendáře klienta - Na klientském dashboardu máš u každého svého klienta možnost nahlédnout do jeho kalendáře. Tam mu neomezeně plánuj tréninky a online programy, a sleduj, zda je plní.
  • Přiřazuj si poznámky - Ke každému klientovi si můžeš psát poznámky týkající se nejen jeho tréninku, ale třeba i omezení, které mohou v trénování určitých částí těla nebo cviků bránit.Ty se pak propisují u jeho jména na hlavní stránce dashboardu všech klientů.
  • Rychlý přehled o alergiích a intolerancích - nejen poznámky ti poradí, k čemu je klient nesnášenlivý. Například pokud sestavuješ k trénování i fitness jídelníčky, oceníš, když si rychle ověříš, na co je klient alergický a nemusíš to nikde složitě hledat.

Pozvi si další klienty do remote tréninku

Modul Klienti slouží i jako základna pro pozvání dalších cvičenců do remote tréninku. Jednoduše vlož e-mailovou adresu klienta do adresního řádku a počkej, až ji potvrdí. Pak se vaše účty vzájemně propojí a vaše remote trénování může začít.

Co je ale novinkou v iTRENEO je notifikační centrum, kde se ti ukážou žádosti o trénování, které může poslat i sám klient. Což se hodí, pokud se například setkáš s pozitivním ohlasem během vedených lekcí ve fitku. Můžete se na propojení jednoduše domluvit face2face. Klient se jen registruje na webu, najde si tě a pošle žádost. Tobě jako trenérovi se ukáže notifikace, kterou odklepneš a je to. O víc se už nemusíš starat.

iTRENEO - ukázka z e-mail pozvánky do remote coachingu

iTRENEO - Poslat žádost

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.