Zpět
19.07.2021

Co je nového v iTRENEO?!

iTRENEO

Co je nového v iTRENEO?!

Vylepšili jsme ti iTRENEO! Přinášíme přehled všech novinek, které ti nesmí uniknout. Sportovní aplikace pro profi trénink a kondiční cvičení teď nejen lépe vypadá, ale nabízí i nové vychytávky

Co všechno jsme v iTRENEO vylepšili

  • redesign webu
  • v přípravě je i mobilní aplikace pro svěřence
  • notifikační centrum v trenérském profilu
  • blog s novými články
  • novinky na e-shopu - online programy

1.) Redesign webu

Chceme jít s dobou, a tak jsme oficiální web iTRENEO trochu osvěžili. Je teď modernější, přehlednější a odebrali jsme i některé prvky, které webu ještě více odlehčí a tobě pomohou v lepší orientaci a přehledu o možnostech aplikace.

iTRENEO před a po

2.) iTRENEO v mobilu

Při modernizaci jsme mysleli i na použití aplikace iTRENEO v mobilu. Mobilní aplikace totiž usnadní svěřencům práci s jejich tréninky, které budou mít pohodlně vždy u sebe. Stáhnout si ji budeš moci na App store a Google play. O publikaci tě budeme informovat.

Pro mobil jsme vylepšili i zobrazení trenérského profilu.

iTRENEO mobilní aplikace

3.) Notifikační centrum

Chtěli jsme urychlit veškerý proces týkající se propojování trenérů a nových klientů. Pro tyto účely jsme vytvořili nové notifikační centrum. Takže kdykoliv obdržíš pozitivní feedback na své lekce stačí se na propojení jednoduše domluvit face2face. Klient se registruje na webu, najde si tě a pošle žádost. Tobě jako trenérovi se ukáže notifikace, kterou odklepneš a je to. O víc se už nemusíš starat.

iTRENEO a nové notifikace

4.) Blog plný nových článků

Zrušili jsme veřejný Magazín, kde doposud mohli trenéři sami publikovat své články nebo fitness rady a tipy, o které se zrovna chtěli s uživateli podělit. 

Protože nám záleží hlavně na tom, aby se mohli trenéři plně věnovat aktivitám a trénování svých klientů, tuto agendu jsme přebrali my. Magazín jsme přejmenovali na Blog a naplnili jej prvními články v podobě návodů a zajímavostí týkající se přímo aplikace iTRENEO. I nadále se můžete těšit na pravidelný přísun článků, aby vám nic důležitého neuniklo.

Pokud budeš mít něco důležitého na srdci, kontaktuj nás a domluv se s námi na publikační spolupráci. Tvé texty se i tak mohou objevit na našem blogu. 

iTRENEO blog

5.) Online programy na e-shopu

Stránku E-shop jsme také poupravili. Chtěli jsme trenérům pomoci při vymýšlení balíčků a programů nabízených na e-shopu. Aby byl obsah uživatelům ještě blíže, iTRENEO bude odteď udávat a kategorizovat užitečné oblasti, které lze trénovat (hokej/bolavá záda atd...). Na výběr nyní bude:

  1. Možnost spolupráce s týmem iTRENEO na přípravě online programu - pod taktovkou iTRENEO tak bude veškerá agenda spojená s realizací programu (spolupráce na přípravě obsahu programu, nahrávání instruktážního videa apod.) 
  2. Příprava online programu ve vlastní režii - kdy trenér přebere odpovědnost za přípravu sám a jeho program pak pouze zkontrolujeme před publikací na web. Čímž zaručíme, že jsme naladěni na stejnou notu.  

Věříme, že budete z novinek v iTRENEO nadšení a budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu.

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.