Zpět
02.08.2021

Tréninkový kalendář - trénujte své svěřence efektivně

iTRENEO

Tréninkový kalendář - trénujte své svěřence efektivně

Dnes vám představíme Kalendář jako další z nadupaných prvků sportovní aplikace iTRENEO. Pro tebe jakožto trenéra má nezastupitelnou funkci. Samozřejmě, že ho můžeš v základu využívat hlavně pro kontrolu, kdy máš trénovat, ale co je ještě lepší - pomůže ti plánovat a monitorovat aktivity svých klientů. Takže další z příležitostí zahodit svůj poznámkový blok.

Práce s Kalendářem je velmi jednoduchá. Vybereš si klienta a naplánuješ mu buď jednotlivé tréninky nebo rovnou celý fitness program.

Práce s kalendářem je jednoduchá

1.) Klikni do příslušného dne a nebo na "+" vpravo dole.

Vyber, zda chceš vložit Trénink a nebo rovnou celý Program.

iTRENEO - Ukázka z kalendáře - plánování tréninků nebo programů

2.) Plánuj tréninky.

Pro plánování tréninku vyber konkrétní trénink a pak si jen nastav konkrétní den, kdy s ním má klient začít. U opakovaných tréninků využij chytrou funkci plánování. Nastav interval opakování (zda má aktivitu splňovat každý den/týden/měsíc) a počet výskytů - konec tréninku.

iTRENEO - Ukázka z plánování tréninků

3.) Plánuj neomezeně.

Všimni si, že na jeden den lze naplánovat až neomezený počet aktivit. Ty nesplněné poznáš tak, že jsou označené červenou barvou.

4.) Plánuj programy.

Nahraj klientovi do jeho kalendáře celý vybraný fitness program. Jediné, co zde musíš udělat, je vybrat konkrétní program a nastavit jeho začátek. Tedy první den, kdy má odstartovat.

Smazání programu funguje stejně jako u tréninku. Klikni na trénink a vyber “smazat”. Objeví se ti možnost odstranit buď jen jeden nebo všechny výskyty od daného tréninku najednou.

iTRENEO - Nový program


5.) Plánuj celým skupinám cvičenců.

Skupinové tréninky jsou v dnešní době stále ve větší oblibě, přestože tomu momentální situace příliš nefandí. To ale iTRENEO nijak nelimituje. Plánování hromadných aktivit je zde jedním z benefitů, které jako trenér jistě oceníš. Se skupinou vedeš jeden hromadný kalendář, a tak jakoukoliv změnu, kterou pak provedeš jednoduše promítneš všem klientům naráz. A nejen to, můžeš sledovat i progress všech členů skupiny a zda plní plánované tréninky.

iTRENEO - Skupinové tréninky

V modulu Skupiny založ novou skupinu, pozvi do ní konkrétní klienty a začni plánovat do skupinového kalendáře. Případně můžeš všem jejím členům i hromadně napsat - což dovoluje Zpráva.

Přečti si naše další články na blogu, abys pochopil, proč je iTRENEO to pravé pro tebe. A stáhni si ho, registrace je ZDARMA

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook

Uložte si stránku do telefonu a používejte jí stejně jako mobilní aplikaci.