Namao celostní terapie (Fyzioterapie)

iTreneo Ječná 23, Praha 2

Bolí Vás záda, ale cviky od fyzioterapeuta jste zapomněli hned, jak jste odešli? Chcete posílit střed těla, ale máte diastázu a nevíte, jak na to? Dříve jste posilovali, ale bolelo Vás u toho rameno, zápěstí či koleno? Či chcete být prostě jen v kondici a potřebujete inspiraci a vedení?

Jsme celostní tým fyzioterapeutů, kteří Vám vytváří tréninkové plány dle Vašich individuálních potřeb. Naše cviky jsou maximálně efektivní při zachování šetrnosti vůči kloubům a zapojení vnitřních svalů. Snažíme se našim klientům vnést do života rovnováhu, harmonii klidu a odpočinku, ale schopnost si i pořádně dát do těla. Jinými slovy, chceme víc, než jen, abyste zhubli či zesílili. Záleží nám hlavně na tom, abyste byli zdraví a dobře napojení na své tělo. Uměli jej vnímat a řídit se jeho signály.

 Často pracujeme se středem těla, svaly okolo kyčlí a lopatek, důležitým stabilizačními svaly, které nám umožňují bezbolestný pohyb. Využíváme váhu vlastního těla, podložku, někdy balón a pilates roller. 

Na začátku spolupráce si každého klienta vyšetříme, osobně a nebo za současných podmínek na dálku online, abychom věděli, co Vaše tělo potřebuje v dané chvíli nejvíce. Každý týden si voláme a ptáme se Vás, jak se Vám daří a jakým způsobem je třeba trénink upravit. Neustále komunikujeme, abyste měli tu nejlepší péči a nejpřesnější tréninkový plán dle Vašich cílů a potřeb. 

Váš Namao tým

Hodnocení

100%
1 hodnocení
1x
0x
0x
0x
0x
Irena Šötétová

A taky o tom můžeš dát vědět svým kámošům.

FB Sdílet na facebook